Deskundig advies? Bel 06 228 50 770

Actie Reny buitenhaarden nu tijdelijk met gratis extra's

Een terraskachel kopen is nu tijdelijk heel aantrekkelijk. RENY biedt tijdelijk gratis extra’s aan bij een aantal uitvoeringen van de modellen die zij leveren. De actieperiode loopt van zondag 22 april t/m zondag 17 juni 2018

Alle actiemodellen zijn te bezichtigen in onze showroom! Wij adviseren u graag persoonlijk bij uw keuze.

De RENY QUARUBA XL zal te zien zijn in de eerste uitzending van 'VT WONEN, Weer verliefd op je tuin' Deze uitzending is op zondag 22 april op SBS6, om 19.30. De uitzending wordt in de weken erna nog enkele keren herhaald.

Keuze uit diverse modellen in verschillende stijlen

 • BIJUGA - stijlvolle tuinkachel met prachtige details
  GRATIS DUWSTANG + 2 WIELEN t.w.v. € 200,-
 • QUARUBA - zeer geschikt voor terras en onder veranda.
  Ruime keuze in diverse maten en uitvoeringen
  GRATIS VERRIJDBAAR PLATEAU T.W.V. € 170,-
 • PIQUIA - moderne tuinkachel met 3 of 4 poten
  GRATIS VLOERPLAAT OF ROOKKANAAL 1450MM

Alle buitenhaarden zijn vervaardigt van Cor-Ten-staal. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edelroest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur, die niet doorroest. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur. Verleng de zomeravonden met een heerlijk en sfeervol houtvuur!

Voordelen van een gesloten verbranding
In tegenstelling tot de meeste terraskachels die ‘open’ zijn heeft RENY gekozen voor een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan de terraskachels met een open vuur. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Daarnaast hebben de RENY buitenkachels een hoog afwerkingsniveau.

De RENY kachels worden onverroest geleverd. Na blootstelling aan de buitenlucht krijgen zijn hun roestbruine kleur. Alle modellen zijn ook leverbaar in zwart, hittebestendige zinkprimer en lak, sterk corrosie vertragend.

Meer informatie, prijzen en modellen KLIK HIER

Actievoorwaarden: uw naam en contactgegevens worden bij RENY geregistreerd om gebruik te kunnen maken van de actievoucher in de periode 22 april t/m 17 juni 2018 op de geselecteerde modellen

20180411_Reny_RollupBanner85x200_metsticker.jpg