Deskundig advies? Bel 06 228 50 770

Reparatie & onderhoud

Naast levering van kwalitatief goede kachels zijn wij ook gespecialiseerd in de reparatie van (antieke) houtkachels, kolenkachels en houtfornuizen - let op: géén gaskachels.
Wij repareren kachels al bijna 20 jaar met veel passie en zijn uitstekend in staat uw kachel of haard weer als nieuw te maken.

U kunt bij ons terecht voor;

  • Onderhoud aan uw kachel;
  • Vervangen van band en glas;
  • Mica ruitjes vervangen;
  • Restaureren van uw oude kolenhaard of houtkachel;
  • Ombouwen van uw kolenhaard, van kolen naar het stoken hout;
  • Restaureren van oude antieke emaille en tegelfornuizen.

Om een passende offerte te maken, hebben wij een zo uitgebreid mogelijk beschrijving/beeld nodig van de te verrichten werkzaamheden. Indien mogelijk komen wij graag bij u langs om de desbetreffende kachel te bekijken.
Mocht het niet mogelijk of wenselijk zijn, dan kunt u ons ook duidelijke foto’s sturen via de mail of het contactformulier. Naar aanleiding hiervan krijgt u deskundig advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Let op: wij doen geen kachelreparaties op locatie, u moet dus in staat zijn om de te repareren kachel bij de showroom aan te bieden.

Onherstelbaar

Het kan voorkomen dat uw haard niet meer te repareren is, dat onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn of dat de kosten hoger uitvallen dan u had verwacht. In dat geval vindt u bij ons een uitgebreid assortiment nieuwe houtkachels en inzethaarden.