Deskundig advies? Bel 0487 844 586

Houtkachels Nestor Martin

Houtkachels Nestor Martin

Voor houtkachels van Nestor Martin bent u altijd van harte welkom bij Van Rossum Kachels. Als officieel dealer van de houtkachels van Nestor Martin kunnen wij u het complete assortiment van dit topmerk aanbieden. Kijk even verder op onze website, waar u enkele uitvoeringen van de houtkachels van Nestor Martin vindt. Zo heeft u een idee van de sfeervolle uitstraling, de unieke verbrandingstechnologie en de uitstekende kwaliteiten van de houtkachels van Nestor Martin.

Kom de houtkachels van Nestor Martin zelf bekijken

Heeft u interesse in de kwalitatief hoogwaardige houtkachels van Nestor Martin? U kunt altijd een bezoek brengen aan onze showroom, waar u een kijkje kunt nemen tussen de houtkachels van Nestor Martin, en van andere bekende en minder bekende merken. U vindt onze showroom aan de Waterstraat 7f te Beneden-Leeuwen. Wij staan altijd voor u klaar om u te informeren en te adviseren.

Contact

Bent u benieuwd naar onze houtkachels van Nestor Martin? Kijk even verder op de website of breng een bezoek aan onze showroom. Wilt u eerst meer informatie of advies over de houtkachels van Nestor Martin? Bel dan naar 06 – 228 50 770 of stuur een mail naar info@houtkachelsenhaarden.nl, ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij stellen deze graag voor u op met de benodigde gegevens.

Van Rossum Kachels is de specialist op het gebied van houtkachels, haarden en rookgasafvoer en kachelreparatie. Van Rossum Kachels beschikt over 22 jaar ervaring en heeft de deskundigheid om de volledige installatie en aanleg van houtkachels & rookkanalen in eigen beheer te doen. U vindt bij ons alles voor uw houtkachel van a t/m z. Nadien kunt u rekenen op uitstekende service en garantie. Ook na aankoop kunt u het onderhoud en reparatie van uw houtkachel met een gerust hart aan ons overlaten. Bekijk hier klantenreacties en foto's

Van Rossum Kachels is geautoriseerd dealer van Nestor Martin. U kunt rekenen op professioneel en deskundig advies en installatie.Bezoek onze sfeervolle showroom en overtuig uzelf.